Selçuklu Ortaokulu
TEPEBAŞI MAH. 13146. SK. TEPEBAŞI SELÇUKLU ORTAOKULU BLOK NO 2 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
.

VİZYON

Çalışanların Görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmak.

MİSYON

Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı;Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel kültürel değerleri benimseyen koruyan ve geliştiren ;ailesini vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı,devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Sabahçı

Sabahçı

08.50-14.40 Ortaokul

Pansiyon Bilgisi

Servis Bilgisi

Özel öğretmen servisi bulunmamaktadır. İlçe merkezinden okulumuzun bulunduğu mahalleye halk minibüsleri ve belediye servisleri taşıma yapmaktadır.

İl Merkezine 140 Km ilçe Merkezine 4-5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz ilçe merkezine 4-5 km uzaklıkta olup Öğretmenlerin bir çoğu ilçe merkezinde ikamet etmektedir..